Μείωση τιμής! ΣΤΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ Μεγένθυση
ΣΤΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Βρακάς, Γιώργος


Η ΛΙΤΑΝΕΙΑ Στη μάνα μου ξενύχτησα και στην καρδιά μου βρήκα τις λουλουδιές στο χώμα έμπηξα καλά το ματοχέρι στην αυριανή την κόμισσα καρπώθηκα τα λόγια και στην αυγή λιτάνεψα τη σάρκα που "χα φέρει δεν λησμονώ τα γιατρικά που μου ΄φεραν στο στόμα ούτε τα δέντρα που κόψαν τα ατόφια τα κλαδιά της την μουλωχτή γειτόνισσα περίμενα για να ΄ρθει να φέρει ξύλινο σταυρό και ο Άγιος κοντά της κάνε καλά μου Πάτερ μου, γλυκέ μου άρχοντα μου, κάνε καλά την κουνιστή τη γελωτάτη χέρα κάνε κουράγιο στο κορμί να αντέξει τις πληγές μου δώσε ανάσα προσευχή Χριστού και δώσε βέρα δώσε ζωή στον ακουστό δώσε συμπόνια και γιάτρεψε τη φλ...

11,45 €

12,72 €

-1,27 €

Αποστέλλεται σε 3-5 εργάσιμες

30 other products in the same category:

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Εκδότης Περίπλους
ISBN13 9789604381777
ISBN 9604381776
Ετος Εκδοσης 2015
Αρ. Σελίδων 224
Διαθεσιμότητα 3-5 εργάσιμες

ΠΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ΛΙΤΑΝΕΙΑ Στη μάνα μου ξενύχτησα και στην καρδιά μου βρήκα τις λουλουδιές στο χώμα έμπηξα καλά το ματοχέρι στην αυριανή την κόμισσα καρπώθηκα τα λόγια και στην αυγή λιτάνεψα τη σάρκα που "χα φέρει δεν λησμονώ τα γιατρικά που μου ΄φεραν στο στόμα ούτε τα δέντρα που κόψαν τα ατόφια τα κλαδιά της την μουλωχτή γειτόνισσα περίμενα για να ΄ρθει να φέρει ξύλινο σταυρό και ο Άγιος κοντά της κάνε καλά μου Πάτερ μου, γλυκέ μου άρχοντα μου, κάνε καλά την κουνιστή τη γελωτάτη χέρα κάνε κουράγιο στο κορμί να αντέξει τις πληγές μου δώσε ανάσα προσευχή Χριστού και δώσε βέρα δώσε ζωή στον ακουστό δώσε συμπόνια και γιάτρεψε τη φλόγα παρ΄ τον καημό και το κακό και πέτα το σε βάλτους δώσε ψυχή σ" αυτό το νιο και λύτρωσε και ευλόγα για θα ΄ρθει η ώρα του και θα ζητά να πάρει όλα πίσω για να δοξάσει το Θεό θα πάρει τα στερνά του και όταν θα ρίξει γόνατα να πέσει προσκυνώντας η Παναγιά θα βοηθά και ο Κύριος κοντά του.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Βρακάς, Γιώργος

Ο Γιώργος Βρακάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ν. Λάμψακο Χαλκίδας. Αποφοίτησε από τη Γυμναστική Ακαδημία (ΤΕΦΑΑ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου απεφοίτησε το 1996. Μετά την ολοκλήρωσε των σπουδών του εργάστηκε ως γυμναστής σε διάφορα γυμναστήρια καθώς επίσης και σε άλλες εργασίες. Μετά από διαγωνισμό που πραγματοποίησε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης επιλέχθηκε και διορίστηκε ως προσωπικό ασφαλείας σε δημόσια υπηρεσία στην Αθήνα, όπου εργάζεται ως ένοπλος φρουρός τα τελευταία 14 χρόνια. Η επιθυμία του να εκφράσει τις σκέψεις του στο χαρτί ξεκίνησε από τα νεότερά χρόνια του, όταν και απασχολούνταν ως γυμναστής στη Χαλκίδα. Αφορμή του στάθηκε -όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές- κάποιος έρωτας... Το βιβλίο "Στην εμπόλεμη ζώνη του έρωτα" αποτέλσε την πρώτη του εκδοτική προσπάθεια.

Κριτικες

Σχολιάστε το βιβλίο

ΣΤΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
ΣΤΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Βρακάς, Γιώργος

Σχολιάστε το βιβλίο